Siemka jestem Darek z GB bardziej znany pod nickiem Darqo ( ten z rpk74) ostatnio się strzelaliśmy i musze przyznać że nieźle nas przetrzepaliście:) tak przypadkiem natknełem się nawasze forum i mam nadzieję na dalsze strzelanie tym razem starsi bedą górą pozdrawiam i do zobaczenia na muszce
edit:
w niedziele jest strzelanka bunkry więcej info na forum GB
Ostatnio edytowany przez Darqo (2010-07-02 21:10:49)
Rekrut
Siema nazywam sie Maciek . Mam 13 lat .Chciałbym należeć do waszej grupy, gdyż dzięki kolegom ze szkoły i klasy zacząłem interesowac się Asg .Interesuję sie jescze koszykówką , trochę gram . Prosże o odp .
Rekrut
Siema. Jestem Michał i bardzo chciałbym do was dołączyć. Mam 13 lat (podobnie jak Karol i Maciek Bajer). Ostatnio kupiłem sobie karabin firmy PJ M4A1. Przeczytałem regulamin i się z nim zgadzam. Proszę o odpowiedź.
Rekrut
Siema. Jestem Michał Kudyk i bardzo chciałbym do was dołączyć. Mam 13 lat Ostatnio kupiłem sobie karabin firmy PJ M4A1. Asg zacząłem się interesować w tym roku poza tym gram jeszcze w tenisa ziemnego. Zależy mi aby się strzelać i będę wykonywał wszystko żeby się do was dostać. Przeczytałem regulamin i się z nim zgadzam. Proszę o odpowiedź.