Cześć.Nazywam sie Karol Kowalski i mam 12 lat. Chcę należeć do waszego klubu i walczyć w waszych szeregach. Będę wypełniał obowiązki i przychodził na jak największą liczbę strzelanek. 23.05 odkupuję replikę rk12 od krychy więc to będzie moja broń. Napewno lepiej sprawował bym sie jako snajper , ponieważ od 6 roku życia strzelam z wiatrówki, ale słyszałem, że macie dość sporo snajperów.
Proszę o wiadomości na temat kiedy będzie pierwsze spotkanie a ja i tak ide w niedziele na tą waszą strezlanke, by się z wami zaprzyjaźnić.Chętnie kupię mundur za ok 30 zł.
Pozdrawiam wszystkich
Karol
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie dam się zastrzelić XDD.
Ostatnio edytowany przez kaka1997 (2010-05-20 21:10:02)
Członek Drużyny
kaka1997 napisał:
Cześć.Nazywam sie Karol Kowalski i mam 12 lat. Chcę należeć do waszego klubu i walczyć w waszych szeregach. Będę wypełniał obowiązki i przychodził na jak największą liczbę strzelanek. 23.05 odkupuję replikę rk12 od krychy więc to będzie moja broń. Napewno lepiej sprawował bym sie jako snajper , ponieważ od 6 roku życia strzelam z wiatrówki, ale słyszałem, że macie dość sporo snajperów.
Proszę o wiadomości na temat kiedy będzie pierwsze spotkanie a ja i tak ide w niedziele na tą waszą strezlanke, by się z wami zaprzyjaźnić.Chętnie kupię mundur za ok 30 zł.
Pozdrawiam wszystkich
Karol
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie dam się zastrzelić XDD.
Witamy serdecznie.Jednakże zaraz na starcie chce nadmienić że ASG ze strzelaniem z wiatrówki ma niewiele wspólnego.Przypominam także o oświadczeniu od rodziców abyś mógł w pełni cieszyć sie z zabawy.
Oświadczenie możesz uzyskać w dziale sprawy org. grupy jeśli nie masz dostępu do tego działu otrzymasz je w wiadomośći prv po uprzednim kontakcie ze mna lub kimś z adminów \dowódców.
Pozdrawiam
witamy
przykro mi ale jak narazie nie możemy przyjąć Cie na okres próbny bo wymagane jest 13 lat, chyba ze masz nie długo urodziny to inna rozmowa ;p albo jak grupa sie zgodzi na młodszego. Po za tym jak mamy nadzieje ze będziesz często sie wypowiadał na forum
No prosze przyjmijcie mnie. Wiecha to przyjęliście, a on chodzi ze mną do klasy a ja mam takiego niestety pecha ,że urodziłem sie 15 grudnia. I prosze o przysłanie na emaila tego zaświadczenia dla rodziców, a i podajcie mi termin najbliższej strzelanki
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie dam sie zastrzelić XDD.
Pozdro
Użytkownik
ja jestem za ...Troszku sie z nim znam i nie mam zarzutów do jego zachowania ...
no dobra jak rocznikowo masz 13 to możemy Cie przyjąć
więc złóż podanie w temacie "warunki rekrutacji"
jak już złożysz takie podanie to dostaniesz rekruta na forum
Witam wszystkich maniakow ASG. Na imię mi Karol, nick w ASG to Chris. Należę do teamu SFORA. Strzelamy sie 2 latka, najczęściej z zaprzyjaźnioną grupą GREEN BROTHERS, czasem z IPATEM, ELITĄ i wolnymi strzelcami. Traktujemy to jako zabawę i dobry sposób na aktywne spędzanie czasu, dlatego luźno podchodzimy do spotkań, nie mamy podziałów na pododziały i dowódców, panuje demokracja Wszystko wychodzi w boju. Wyznajemy zasadę, że im więcej ludzi tym lepiej, ale nie tolerujemy terminatorstwa, bo mocno nam to psuje zabawę i humor, więc kto nie przyznaje się do trafień, na dłuższą metę żegna się z nami, oczywiście mówię tu o notorycznym terminowaniu, wiadomo, że w ferworze walki czasem kulki się nie poczuje
To tyle o nas, mam nadzieję, że powalczymy razem nie raz. AVE
Ostatnio edytowany przez Chris (2010-06-01 17:10:11)
Witamy na naszym Forum
rozumiem że w niedziele za tydzień się spotkamy na wojnie:)
Dam Ci przyjaciela grupy na forum, to bedzieszn a bieżąco:)
Siema.. Jestem Rynek należe do grupy EL.I.T.A strzelam się z GB, Sforzakami i NML )
)
Jestem kolegą krychy : ) Będę tu zaglądał bo mnie męczy żebym poszedł z wami na strzelankę
Mam 14 na karku no jak chcecie wiedziec cos więcej to pisać
Ostatnio edytowany przez rynek (2010-06-13 14:10:08)