Członek Drużyny
a ja w czapce bo beretu wroga nie założe jak wy poganie
Rekrut
Częsć . Nazywam się Maciek i chcę wstąpic do waszej grupy Asg , gdyz przez kolegów zacząłem się tym interesować. Zapoznałem się z powyższym regulamin i akceptuję go w 100 %.
Rekrut
Siema. Jestem Michał Kudyk i bardzo chciałbym do was dołączyć. Mam 13 lat Ostatnio kupiłem sobie karabin firmy PJ M4A1. Asg zacząłem się interesować w tym roku poza tym gram jeszcze w tenisa ziemnego. Zależy mi aby się strzelać i będę wykonywał wszystko żeby się do was dostać. Przeczytałem regulamin i się z nim zgadzam. Proszę o odpowiedź.
P.S. Sorry że przedstawiłem się nie na tym temacie co trzeba.
Siema mam na imię Kamil i chciałbym do was dołączyć ale muszę poczekać 2 lata, bo mam 11.
Bronie będę miał następujące w 2013 roku ( o ile uzbieram tyle ):
Karabin AIR-SOFT AEG H&K G36 C electric + dwa magazynki + kolimator + pasek do przenoszenia, tłumik dźwięku + akumulator + ładowarka + chwyt wertykalny
Pistolet AIR-SOFT ASG WALTHER P99 Compact - 0,5 J + 1 magazynek
Okulary Peltor Tora brązowe
Kominiarka bawełniana, z nadrukiem Skull 3D (1 wyc. na oczy)
Kamizelka taktyczna Molle Plate Carrier z miejscami na 2 magazynki karabinu i 1 na mag. pistoletu,
posiadam także czapkę która wtapia się w las
Pochodzę z Iławy interesuje się ASG od dawna i mażę żeby do was dołączyć. Strzelałem z wiatrówki cele były na odległość z 20 metrów ok. na małe puszki od piwa ( lech ) i za pierwszym razem wszystkie zostały przebite. Jestem niski i dlatego łatwo wtapiam się w otoczenie dodam to, że gdy byłem u babci to kuzyn nie mógł mnie znaleźć na całym podwórku. Miałem w tedy zieloną kurtkę i dresowe ciemno-zielone spodnie
To chyba wszystko .
Ostatnio edytowany przez ProMaxPL (2011-12-27 21:11:27)